tiistai 5. marraskuuta 2013

Sataa, sataa, ropisee... pilipilipom!


Jokunen päivä sitten alkanut sade ei ota loppuakseen. Siitä huolimatta on sitkeästi lenkkeilty, jäljestäminen tosin on jäänyt hieman vähemmälle.

Viime perjantaina Satsa kokeili uutta uraa, tällä kertaa nuoriso-ohjaajan virkaa täälä Jaalan nuokulla. Ilmeisen onnistunut työilta oli, kun eilen pikaiseen nuokulla pyörähtäessäni Satsan kanssa, pojat heti kyseli eikö koira jääkään nuokulle??

Eilen myös käytiin Satsan kans ottamassa viimeistelytreenit ennen sunnuntain Vekaran missikisoja. Mukana reenaamassa ja kehäkäyttäytymistä opettelemassa oli myös Topi-pystäri, joka metsäläisyydestään huolimatta osasi käyttäytyä vallan mallikkaasti. Ja meni se Satsakin todella hienosti. Sunnuntain koetusta odotellessa siis... :o)

Sissi viettää väliaikaiseläkepäiviään misseilytyöstään. Illan tullen valtaa sängyn ja kaivautuu lakanoille asti aina tilaisuuden tullen. Muina aikoina onkin sitten oma Höppänä itsensä, ja nauttii kotona olemisesta suunnattomasti. Voisin sanoa että se on hyvin onnellinen Lady Von Siiseli <3



2 kommenttia:

  1. Nalle Puh-kirjassa taisi lukea: tili-tili-tom!

    t. Pohjanpaimen

    VastaaPoista