lauantai 30. marraskuuta 2013

Mätsärimenestystä!

Päätettiin lähteä porukalla mätsäreihin (tai siis... minä päätin...), kun sattui olemaan hyvän tuttavan koiraporukan järjestämät ja ihan viel tässä Kouvolan alueella eli Valkealassa. Pitkään mietin kyllä minkälaisella kokoonpanolla lähden, mutta päädyin sit ottamaan molemmat tyttäret mukaan kun seuraavaan "oikeaan" kehään on taas aikaa melkein 3 kuukautta.

Satsa osallistui isoihin aikuisiin, ollen PUNAISTEN 1.! BIS-kehässä ei sijoittunut. Käytiin myös kokeilemassa pallopaimennusta, ja niinpä tuo Rämpylä vain siinäkin yllätti ja oli 2.! Eikä siis olla kumpikaan koskaan ennen tätä päivää kyseistä lajia kokeiltu...

Sissi kilpaili veteraaneissa, oli PUNAISTEN 1. sekä BIS-3! Sillä taas häntä heilui koko ajan... vissiin siis Sissin mielestä ihan mukavaa touhua tuo misseily.

Molempien kans osallistuin viel ensimmäistä kertaa parikilpailuun. Koskaan aiemmin en siis ole esittänyt molempia yhtä aikaa, joten hieman jänskätti mitähän siitäkin tulee. Kun tosiaan päätöksen osallistua tähän sarjaan tein siis ilmoittautumishetkellä... mutta siinä(kin) kävi ihan mukavasti, toisia oltiin! Ja pareja oli yhteensä 6, joista suurin osa viel hyvinkin kokeneita parikilpailijoita. Yhden tuomarin kommentin mukaan ei kuulemma ollut voittokaan kaukana... :D

Nytpä on siis saatu taas kimaltavaa kaappiin ja ruusuketta rintaan! Palkinnotkin oli tänään varsin mukavat - erityisesti Satsan saama pinkki Hurtta Lifeguard Storm -huppari oli varsin mukava yllätys! Olipa viel aika passelin kokoinenkin. Lenkkeilyyn ei sitä tulla kyllä käyttämään, mut esim. näyttelyreissuilla on varsin kätevä jos sattuu sadekeli - eipähän tarvi koirankaan olla läpimärkänä.

Ilta on siis koirien suhteen ollut varsin hiljainen, molemmat vetäyty unten maille kun tultiin kotiin ja ovatkin siitä lähtien käytännössä nukkuneet koko ajan. Niin ja olihan meillä koiravieraskin käymässä, joten sekin ehkä hieman vei poroilta voimat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti