maanantai 25. marraskuuta 2013

8/12 eli voiton puolella ollaan!

Huhhuh. 8 päivää töitä takana ja viel 4 edessä - sen jälkeen aikas ihana viiden päivän vapaa odottaa! Syynä tähän 12 päivän työputkeen on toissapäivänä avautunut 4H-joulupuoti, joka työllistää siis normaalien työtehtävien lisäks aina joulukuun 20. päivään asti. Jos siis joku teistä lukijoista liikuskelee Jaalan suunnalla - tervetuloa piipahtamaan ostoksilla! Puotihan löytyy siis yhdistyksemme toimistolta, osoitteesta Jaalantie 97.



Vapaiden aikana siis tiedossa ainakin kavereita, koiria, kavereita ja koiria. Ja jos viel vähän lisää koiria? Joulukuun alussa ollaan menossa käymään Satsan kasvattajan luona Leppävirralla, eli sukuloimaan mennään siis. Äipän ja mummin lisäksi toiveissa olis tavata myös Hukka-isukkia. Kanoottiinkin saatetaan ottaa tuntumaa. Itehän olen siis melontakurssin sekä retkeily- ja seikkailuopinnot suorittanu, mut tuolla juniorilla se puoli on jäänyt hieman vähemmälle. Saas nähdä onko uintireissut edessä... Sissi ei tällä(kään) :o) kertaa pääse reissuun mukaan, vaan jää systerin luo hoitoon Mikkeliin. Saapahan nauttia hieman omasta ajasta sekin tohelo... tosin, enpä tiedä miten paljon lopulta nauttii kun A) ei saa olla kotona ja B) kun ei siis saa olla kotona - Sissi kun niiiiiiiiiiin rakastaa kotioloissa loikoilua <3

Luntakin tässä on jo kovasti monta päivää odoteltu. Missä se oikein viipyy??!!?? Tiedän kyllä varmasti että sitä on jossain päin Suomea jo useita senttejä... Lupaavasti on nyt hieman kyllä alkanu ilmat kylmenemään, tänäänkin sai töistä lähtiessä raapata auton ikkunoita ihan kunnolla. Mutta ei vain maa valkene, ei sitten millään. Positiivista sentään on se, että pariin päivään ei ole tullut vettä. Johan sitä on pari-kolme viikkoa enemmän ja vähemmän täällä tullutkin... ai jösses sentään jos se kaikki vesi oliskin tullut lumena!!!

Niin kovasti on lunta ajateltu, jotta alkaa ihan päätä jomottaa. Taidanpa siis suunnata tieni tästä sohvalta Burana-purkille... jotenka soon moro ny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti