lauantai 9. marraskuuta 2013

Mitä? Onko täällä muitakin?

Hömpättimet :)

Hiphei! Tänä aamuna oli ensimmäinen kuiva keli koko viikkoon. Hömpättimissäkin oli virtaa ja liikettä aivan toisella lailla...

Sinänsä hauskaa seutua nämä Jaalan lenkkeilymaastot; viimeisen parin-kolmen kuukauden aikana ei olla törmätty aamu-, päivä- tai iltalenkkien aikana ollenkaan toisiin koiranulkoiluttajiin, vaikka koiria täällä harjullakin on todistettavasti monia erilaisia.

Tänä aamuna sattui siis se harvinainen tapahtuma, että aamulenkillä kohdattiin perhe joka oli samassa syrjäisessä metsässä nuoren irlanninterrierinsä kanssa aamulenkillä. Hämmästys oli kyllä molemminpuoleinen... Sissi ja Satsa olivat tapansa mukaan erittäin uteliaita ja valppaita tähän uuteen tuttavuuteen, ja tuo nuori herra oli erityisen kiinnostunut meidän vanhemmasta ladystä. Muutama sananen siinä vaihdettiin ja jatkettiin matkaa sujuvasti omille tahoillemme. Hömpättimet unohtivatkin uuden tuttavuuden samantien, kun oli taas lupa lähteä juoksemaan metsään. Sen verran innoissaan olivat, kun kerrankin oli kuiva keli.

Nyt pitäisi tarttua pensseliin ja maalata loppuun keskiviikkona aloitettu viritelmä. Olipa muuten maalikauppiaalla varsin hölmistyneet ilmeet, kun ilmoitin maalin tulevan koirien huoneen seinään... siis eikös se ole ihan normaalia sisustaa myös koirien huoneen seinät? ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti