torstai 21. elokuuta 2014

Apulaismyymäläpäällikkö & vara-apulaismyymäläpäällikkö.

Joinan päivinä olen pitänyt koiria mukana Verlan puodissa, kun ei nuista tunnu sielä haittaa olevan... Tässä otos eräältä päivältä siitä, mitä kassan takana tapahtuu:

Sissi ottaa yleensä paikkansa tiskin alta, makoilee sielä tyytyväisenä ja huiskauttaa hännällään aina kun tervehdin asiakasta joka saapuu puotiin sisään. Toisinaan sen häntä näkyy tiskin alta puodin puolelle, ja sekös herättää hilpeyttä asiakkaiden keskuudessa. Välillä se työntää nenänsä näkyville. Sissikin haluaa ilmeisesti ottaa osaa asiakaspalveluun. ;o)

Satsaa taas ärsyttää suunnattomasti, kun ei pääse tervehtimään kaikkia ihmisiä jotka sisään tulevat... Välillä sille iskee hirmuinen syli-ikävä, jolloin sen on päästävä syliin hetkeksi istuskelemaan - ja sekin toki hymyilyttää asiakkaitamme. :o)

Varsin huomaamattomia on nämä tiskin takana majailevat "vahtikoirat", eipä ne juurikaan ylimääräisiä ääniä päästele tai levottomina liikahtele - siksipä niitä onkin kiva pitää mukana aina silloin tällöin. Eikä niistä monikaan asiakas ole missään vaiheessa lainkaan tietoinen...

Satsan kanssa ollaan nyt tekemässä pitkää puotivuoroa, kun tänään täällä Verlassa on KSS Energia Oy:n 40v. juhla. Puotien on siis toivottu olevan auki myös ilta-aikaan. Tuossa se Satsa nyt nukkuu tiukalla kiepillä omalla alustallaan, eikä tunnu maailman meno sen unta häiritsevän...

Virkakoira virkapaikallaan. Kyllä se pelottaa ainaki puolet asiakkaista pois! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti