tiistai 2. toukokuuta 2017

Hurja huhtikuu, osa 2

Pääsiäinen talkoiltiin Imatra KV:ssa, ja samalla myös pätevöidyin kehäsihteeriksi. :)

Huhtikuussa vahvistui myös muutama valionarvo:
Satsalle C.I.B
Sissille LT & BALT MVA
Neposelle EE & LT JMVA

Kokonaisuutena siis tässä vaiheessa: 3 koiraa, 5 reissua, 5 kk aikaa = 9 valionarvoa.
Ei huono!



Rakvere 29.-30.4.
Erinäisten sattumien summa oli siis se, että ennen vappua Rakvereen suuntautuvalle näyttelyreissulle lähtikin mukaan Mansi! Järin suuret odotukset ei tuon reissun suhteen tällä kertaa ollut, kun onhan tuo vähän erikoinen kaikkine pilkkuineen... Matkaseurana - kukapa muukaan kuin Minna <3. Kaksi naista ja neljä koiraa; istrialaiset Veikko ja Bella, Mansi the Laikalapsonen ja Peppi Lotta Sikuriina Tammikiven tytär Setterbergi.

Tällä kertaa oli sen suhteen poikkeuksellinen reissu, että autolla ei eksytty oikeastaan kertaakaan. Sen sijaan majapaikkaan mennessä eksyttiin väärään rappuun, ja ihan jokunen tovi yritettiin saada väärä ovi aukeamaan avaimella. Eipä hälytyskellot soineet edes siinä vaiheessa, kun alaoveen annettu koodikaan ei toiminut... juu ei, nämä kekseliäät naiset meni viereisestä ovesta sisään kun se oli auki... oltiin jo lähdössä avainta vaihtamaan, kun hoksattiin että se meijän huoneisto onkin tuossa seuraavassa rapussa........... :P :D
Sieltä se löytyi sitten ovi jonne meidän avain sopi. Tämäkin huoneisto oli todella kiva; makuuhuone, olohuone, keittiö, wc ja kylppäri. Onnistunut valinta siis jälleen kerran!


Lauantain tulokset:

Veikko JUN-SERT, JUN-VSP & VSP -> EE & BALT JMVA
Bella JUN-SERT, JUN-ROP & ROP -> EE JMVA
Peppi JUN ERI
Mansi AVO SERT & ROP!

Että Mansinaattori se sitten otti ja räväytti oikein kunnolla! Meni valio-uroksen ohi kaikkine pilkkuineen niin että heilahti... :D ja voi sitä kuhinaa mikä kävi kehän reunalla kun tulokset oli selvillä.

Peppi Lotta Sikuriina ei saanut SA:ta, koska oli tuomarin makuun liian kesken kehityksen. Mutta koiran esittäminen sai kuitenkin kehuja tuomarilta ;)

FCI5 ryhmäkehään - mars mars!

Siellähän me sit pönötettiin :)

Sunnuntain tulokset:
Veikko JUN-VSP & VSP
Bella JUN-ROP & ROP
Peppi JUN-SERT, JUN-VSP & VSP -> EE JMVA
Mansi AVO SERT & VSP

Että sellanen reissu tällä kertaa! Tässähän joutuu nyt vallan ihan pohtimaan, että täytyykö tuo Mansinaattori kiikuttaa vaikka Druskininkaihin elokuun alussa. JOS se nimittäin saisi sieltä kolme sertiä, niin siitähän tulisi sitten kerta heitolla kahden maan valio eli EE & LT MVA. Sitten vielä reissu Latviaan ja sieltä sertiä, niin Baltiarallaa valio olisi valmis. Ja Suomessa tuon voisi sitten esittää valioluokassa ja... ;)



Kauheen ressaavia nää misseilyreissut... 

Kotimatka alkaa! Tallinnan sataman tuulia haistelemassa.
Että ei muuta kuin uutta reissua putkeen vain! Toukokuullehan on vielä yksi reissu tiedossa, ja sitä seuraava onkin sitten vasta syksyllä. Toukokuussa misseillään myös kotimaan kentillä pariin otteeseen, ja kesällä olisi tarkoitus olla enemmän kehäsihteerin hommissa kuin näytteilleasettajana. Mutta mutta... asioilla ja suunnitelmilla on tapana muuttua hyvinkin nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti