maanantai 14. heinäkuuta 2014

Satsan sertijahti, osa 1: Hivottelee, hivottelee...

P**kele sentään - että niinku vara-sertin tyrkkäsivät sunnuntaina Joutsassa kouraan! Erittäin lähellä oli siis Pämpyläisen valioituminen, mutta ei - vaaleansininen oli päivän väri. Arvostelussa miinusta tuli polvikulman puutteesta ja kapeasta takaliikkeestä, muilta osin kaikki oli hyvin. Itse asiassa vaaleansininen oli koko meijän tiimin väri - Hannelle ja Johkalle (Arctic Soul Lapponian Johkka) myös va-sert. Tuomarina porokoirilla oli Jetta Tschokkinen, joka ilmeisesti on vielä aika tuore tapaus tällä rodulla. Mutta mukavan tuntuinen tuomari kuitenkin oli hän. :o)

Niin ja käväisimpä mie myös toisessa kehässä pyörähtämässä muutaman juoksukierroksen, kun remmin päähän iskettin islu Siltamiehen Jazz eli Ukko. Ukolle KÄY ERI1. Samaisen rodun PN-kehästäkin itseni löysin hetkeä myöhemmin... Iltapäiväksi saatiin meijän uuteen hienoon PINKKIIN näytelmätelttaan alivuokralaisia, kun jäätiin Titin seuraksi ryhmäkehää odottelemaan. Itäsiperianlaika Siltamiehen Cin Cin soveltui joukkoon vallan mainiosti, olihan sekin turkinväriltään musta ja saanut vara-sertin. Sen sijaan rotutoveri Riistavietin Roihu eli Roikale ei sitten millään - sillähän oli päivän saavutuksena SERT & ROP... ja turkin värikin ihan väärä... No, sopu sijaa antoi... ;o)

Nytpä siis suuntaamme katseet kohti seuraavaa näytelmäkehää, josko sieltä tärppäisi. Jos ei, niin sitten seuraavasta. Tai seuraavasta. Tai sitä seuraavasta. Tai ens syksynä. Tai ens talvena. Tai tulevana keväänä. Tai... joskus. Onhan tuota aikaa, mutta kun ei malta!!! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti