tiistai 18. helmikuuta 2014

Karvaton Apina täällä hei...

Niin... Satsa päätti sit aloittaa totaaalisen karvanlähdön just tässä "parhainpaan" näyttelyaikaan. Pari viikkoa sitten käytiin Miehikkälässä, tuomarin kommentina "pohjavilla puuttuu täysin". No, näkispä se samainen tuomari miltä tuo koiruus näyttää tällä hetkellä - nyt oltais varmaan jo reilusti miinuksen puolella sillä mitta-asteikolla...

Maaliskuun eka päivä pitäis mennä "taas" kehään misseilemään, mut... enpä tiedä kehtaako tuollasta nakupelleä sinne viedä. Harkitaan. Ja maaliskuun lopulla olis seuraavat mahdolliset näytelmät, tuskinpa sinnekään ehtii karvojansa pahemmin kasvatella. Voipi siis olla että meijät näkee seuraavan kerran kehässä vasta huhtikuun puolessa välissä Pertunmaalla. Nooooh, katsellaan nyt miten tilanne etenee.

Jotain positiivista sentään: Satsan luustokuvauksista on nyt annettu viralliset lausunnot kennelliitossa, ja todella mukavat tulokset oli: lonkat A/A ja kyynärät 0/0, eli parasta mahdollista laatua siis! Molemmilla vanhemmillahan, eli Armi-äipällä ja Hukka-isukilla, on samat tulokset, joten eipä ole omena kauas puusta pudonnut :o)

Muita mukavia uutisia pororintamalta on Sissin serkkupoika Vantin valioituminen viime viikonloppuna, ja Satsan puoliveljestä Boriksesta pitäis tulla isukki ihan tuossa laskiaisen tienoilla :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti